Over Lisasabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal is een prachtige multi-etnische stad gelegen aan de monding van de Taag en aan de zee. Lissabon is een levendige, hectische stad en een bijzondere mix tussen de historische gebouwen en de moderne dynamische levensstijl van nu. Het koloniale verleden is nog op verschillende plekken aanwezig in de vorm van een lvan indrukwekkende gebouwen, monumenten en pleinen als Praça do Comércio of Praça do Rossio. Tegelijkertijd is Lissabon modern en hangt er een easy-going sfeer in de stad. Dat maakt dat Lissabon een stad is waar je je snel thuis voelt en waar je naar een traditionele fado kunt luisteren, naar een voetbalwedstrijd kunt, even naar het strand kunt gaan of zomaar door de steegjes en straatjes van het oude middeleeuwse Alfama kunt dwalen of door buzzling Bairo Alto.

Masterclass

In de week van 22-29 september 2019 wanneer het nog lekker nagenieten is van de nazomer in Lissabon, biedt oPEn Campus een bijzondere masterclass aan. De masterclass bestaat uit de volgende drie trainingen die ook afzonderlijk (in Nederland) worden verzorgd:

  1. Verandermanagement
  2. Risicomanagement
  3. De Accountant in Business en fraude

De beschrijving van deze drie trainingen is opgenomen bij de individuele trainingen. Hiervoor kunt u de link volgen. Naast deze trainingen wordt een sociaal programma aangeboden, met een facultatief karakter. In het begin van de zomer wordt een informatieavond georganiseerd voor de deelnemers. Op deze avond wordt het inbrengen van sociale activiteiten nadrukkelijk gestimuleerd.

Vooropleiding

De trainingen vereisen geen specifieke vooropleiding. Wel wordt studiemateriaal toegestuurd. De deelnemers worden geacht dit materiaal ter voorbereiding door te nemen. De bijeenkomsten hebben een studiebelasting van veertig uur. In het beging van de zomer organiseert oPEn Campus een informatie-avond.

Prijs, locatie en datum

Deze reeks wordt in Lissabon gegeven en geeft, wanneer volledig gevolgd, recht op 40 PE-punten. De kosten zijn € 2.750,- ex BTW per persoon, excl. reis- en verblijfskosten. Het is mogelijk op 1 van de 3 individuele trainingen in te schrijven. Neem daarvoor contact op met Lieuwe Dam (info@opencampus.nl). De trainingslocatie zal bestaan uit een zaal in of nabij een hotel, waar de meeste deelnemers zullen overnachten. De reeks wordt gegeven in de week van 22 – 29 september 2019.

Docenten

De training Risicomanagement en de training De Accountant in Business en fraude wordt verzorgd door Francis Bouman. De training Verandermanagement wordt verzorgd door drs. Carla Vliex.

Francis Bouman

Francis Bouman is 20 jaar actief in risicomanagement, internal audit en beheersingsvraagstukken. Hij helpt vooraanstaande organisaties bij complexe vraagstukken en is betrokken bij fraude-onderzoeken. Daarnaast heeft hij artikelen en een boek gepubliceerd. Vorig jaar was hij docent van het jaar voor de masterfase van de accountantsopleiding van Nyenrode. Zijn benadering is interactief, met veel aandacht voor de menselijk factor.

Carla Vliex

Drs. Carla Vliex, Master of Changemanagement, was meer dan 20 jaar verbonden aan Twyntra Gudde en heeft haar hele carriere verschillende organisaties en bedrijven begeleid met veranderprocessen.