Inleiding

Nieuwe onthullingen over het faillissement van Imtech zijn nog regelmatig trending topic. Hoe kon het dat deze beurslieveling in korte tijd volledig ten onder ging? Imtech Duitsland en Polen hebben daar met het Adventure World Warsaw project een grote rol in gespeeld. Maar er was meer aan de hand waarvan veel te leren is voor iedere financial

INHOUD CASE STUDY

In een avond krijgt u een inkijk in het faillissement van Imtech aan de hand van een interactieve case-study. U trekt lering uit de case vanuit verschillende perspectieven. Wat zat er niet goed in de strategie, welke rol hebben de financiers gespeeld, hoe zaten de commissarissen in de wedstrijd? Dit zijn slechts enkele vragen die aan bod gaan komen.

Docenten

Francis Bouman

Deze training wordt verzorgd door Francis Bouman. Francis Bouman is 20 jaar actief in risicomanagement, internal audit en beheersingsvraagstukken. Hij heeft vooraanstaande organisaties bij complexe vraagstukken geholpen. Daarnaast heeft hij artikelen en een boek gepubliceerd, is hij docent op universiteit Nyenrode en gastspreker op Hogescholen en seminars. Zijn benadering omvat veel aandacht voor de menselijk factor in het risicomanagement. Mede daarom is hij lid van de ethische commissies van zowel de NBA als Accountancy Europe.

Prijs, datum en locatie

Deze training bestaat uit 1 avond, heeft een studiebelasting van 4 uur en kost € 300,- ex BTW per persoon. De trainingslocatie is BCN Utrecht, op de Daltonlaan 100, ‘s avonds van 18.00 – 22.00 op de volgende data:
Dinsdag 9 november 2021.

Schrijf je nu in voor de Casus Imtech training