[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#009089″ inner_shadow=”on” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Fullwidth Header” title=”Businessanalyses in nieuw perspectief” background_layout=”dark” text_orientation=”left” /][/et_pb_section][et_pb_section transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”on” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Het begrijpen van businessmodellen en daarover een mening kunnen vormen is in toenemende mate van belang voor accountants en controllers. Juist dan wordt verder gegaan dan de gebruikelijke financiële analyses, die zonder diepgaand inzicht in het businessmodel steeds minder zeggen. Veelbelovende ondernemers en ondernemingen kiezen dan ook voor de accountant/controller die in staat is de uitdagingen in hun business te begrijpen.

Een businessmodel beschrijft de grondgedachte van hoe een onderneming waarde creëert voor klanten. Bedrijven komen er in het huidige tijdperk achter dat het ooit gekozen businessmodel niet meer werkt. Nieuwe, innovatieve businessmodellen kunnen businessmodellen die jarenlang leidend waren, in korte tijd op grote afstand zetten.

De training ‘Business-analyses in nieuw perspectief’ gaat in op de nieuwste bedrijfskundige inzichten. Keuzes die de positie van ondernemingen uiteindelijk versterken en overlevingskansen in een snel veranderend landschap vergroten.

Inhoud training

  • Strategisch management
  • Begrijpen van nieuwe en innovatieve business modellen
  • Proactief adviseren met behulp van benchmarks en data analyse
  • Relevante ontwikkelingen en trends die het ondernemerslandschap veranderen
  • Relatie tussen businessmodellen, businessplannen en financiële analyse
  • Adviseren, coachen en beïnvloeden van ondernemers en managementteams

Docent

Deze training wordt verzorgd door Gert Romme. Drs. Gert Romme MSc is ondernemer en als investeerder en adviseur bij diverse ondernemingen betrokken.
Als trainer/coach verzorgt hij financiële en bedrijfskundige opleidingen voor accountants,controllers, bankiers en ondernemers.

 

Najaar 2015

De groep die in december 2015 deze training heeft gevolgd:

OiZW_20151214_202421

De groep die in NAJAAR 2016 de training volgde, waardeerde de training als volgt:

Vooropleiding

Deze masterclass vereist geen specifieke vooropleiding. Wel wordt studiemateriaal toegestuurd. De bijeenkomst heeft een studiebelasting van acht uur.

Prijs, locatie en data

Deze training bestaat uit vier avonden en geeft recht op 16 PE-punten en kost € 1.000,- ex BTW per persoon. Het is niet mogelijk op individuele avonden in te schrijven.
De trainingslocatie is BCN op de Daltonlaan 100 in Utrecht, ‘s avonds van 16.30 – 20.30 op de volgende data:
27, 29 november, 4 en 6 december 2018 (dinsdagen en donderdagen).

INSCHRIJFBUTTON

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]